Снимка: iStock/CentralITAlliance

 Есента вече е в разгара си, което значи, че времето става все по-студено и мрачно. Градусите падат, слънцето ще се показва по-рядко, така че залагаме на все по-плътни дрехи. И започваме да използваме повече аксесоари, които топлят - шапки, ръкавици, шалове. Зимата наближава, а с идването ѝ тези аксесоари ще станат направо задължителни. Ето кои ще са най-модерните шапки за есен/зима 2024 г., според американското издание на "Cosmopolitan".

Каскети
 
Те са идеални за есента, когато още не е толкова студено и не е подходящо за дебели, плетени шапки, но пък е леко хладно и може да се възползвате от по-тънка шапка. Освен това, каскетите са вечна класика, винаги стоят много шик, правят ви елегантни и са перфектно допълнение към визията. Тези от кожа, от вълна и с декоративна тока са голям хит сега. Хубовото е, че може да ги носите с шлифери, палта, ризи и на официални събития, но и в ежедневието - с дънки, с кожени якета, с дънкови якета, дори суичери.
 
Каубойски шапки
 
Още една класика в жарна! Тези шапки станаха популярни още през пролетта, когато на пазара излезе новия албум на Бионсе - "Cowboy Carter". Както си личи от заглавието, той е подчинен на Уестърн и каубойска тематика. Но каубойският стил остава популярен и през есента, и през зимата. Съчетайте каубойските шапки с голяма периферия с каубойски ботуши до коляно и ще сте много стилни. Каубойските шапки може да са в червено, кафяво, синьо, черно, бежово и т.н.

Пухкави ушанки
 
Класическо предложение за зимния сезон. Още е топло за тях, но с идването на по-студените месеци, редовно може да залагате на пухестите ушанки. Нека те са много меки, целите в плюш и пух, да стигат надолу по лицето, а не да покриват само главата. Тези шапки топлят доста, меки и нежни са, с тях ви е комфортно. Колкото повече перушина и пух има по тях, толкова по-добре. С такива пухкави шапки винаги изпъквате!
 
Останалите и снимки вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase